Sidespejlet


MC KRUDTKARL

MC KRUDTUGLERNE

&

MC-KLUBBEN KASKET KARL

I FESTLIG FORENING SIDEN 2010


info@mckrudtkarl.dk

Historisk set...

Info om MC KrudtKarl

MC KrudtKarls medlemmer beholder deres tilhørsforhold til deres oprindelige klub og beholder således også deres klubs rygmærke på vesten. Tilhørsforholdet til MC KrudtKarl synliggøres gennem KrudtKarl-mærket, som er vist her til højre.

De mange aftener/weekender med fester i klubhuset og fælleskørsel til træf hos andre klubber, som man så alt for sjældent, udmøntede sig med tiden i, at de to klubber  blev enige om at lave en fast oplevelse for gæsterne a la åbent hus. Klubberne påbegyndte de meget populære KrudtKarl-jam-aftener, hvor lokale bands og musikere mødes til fælles jam for et feststemt publikum. Et publikum som både tæller folk fra MC-miljøet og "civile" fra nær og fjern. Disse aftener er et kæmpe tilløbsstykke og har givet mange gæster, som ikke normalt kommer i MC-verdenen, et godt forhold til de der er i den.


Udover KrudtKarl-Jam arrangerer klubben også det årlige KrudtKarl-Træf som løber af stablen årligt, weekenden i uge 28. Et træf hvor gamle, nye og kommende venner fra nær og fjern besøger KrudtKarl´ene.


Desværre mistede MC KrudtKarl i 2013 deres klubhus, hvorfor det har været nødvendigt at sætte jam-aftenerne på stand-by indtil videre. KrudtKarl-træffet blev og vil blive afholdt som altid i weekenden i uge 28. 2013-udgaven blev afholdt i og omkring Pårup Kulturhus. Hvor kommende træf bliver afholdt er ikke fastlagt endnu men besked herom vil fremgå her på siden.

MC KrudtKarl leder efter nyt klubhus. Når et sådant er fundet, vil det også blive lagt ud her på siden.


Indsigt


Det er altid sjovt indtil tømmermændene melder deres ankomst. Derefter er det gemmeleg.


Ingen ser tilbage på deres liv og mindes de nætter hvor de sov igennem.


Jeg gik ikke under bordet. Gulvet havde bare brug for et kram.